Şehit Öğretmen İsmail Çelik İlkokulu


Vizyon: Her bireyin içinde, onun özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir taplum oluşturma yolunun ancaktoplumların iyi yetiştirilmiş bireylerince sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz.

Misyon: İleri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta; Yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan, değişm ve gelişme açık, Atatürk ilkelerine bağlı, Laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenen çevresine saygılı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 8:30-11:40 12:30-14:00
Isınma: Kalolifer
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0484 224 22 41

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ismailcelik.meb.k12.tr

Adres - AFET EVLERİ MAHALLESİ MEHMET SÜER CADDESİ 1882 SOKAK NO2 SİİRT

Öğretmen :8
Öğrenci :87
Derslik :10
Kütüphane :2
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - İlimiz Koperatif Mahallesinin çıkışında yapılmış olan 105 adet afet evinden teşekkül etmiş mahallemiz Keşkul Aşireti mensuplarından oluşur. Mahallemiz Kurtalan yolu üzerindedir.

Adres - AFET EVLERİ MAHALLESİ MEHMET SÜER CADDESİ 1882 SOKAK NO2 SİİRT

Ulaşım Şehir merkezinden şehir içi dolmuşlar çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezinde olan okulumuz, şehir merkezine 6 km uzaklıkta Koperatif Mahallesinin hemen arkasındadır.